Over Belight

IMG_1006

Belight is Sanne Jaspers, wonende in het Gooi samen met mijn lief Daniël en onze twee kinderen (dochter Robin en zoon Jonas).

Veiligheid en betrokkenheid zijn speerpunten die ik belangrijk vind bij de begeleiding van jouw proces. Het creëren van een veilige omgeving, zodat je voelt dat je open en kwetsbaar mag zijn. Ik bezit een natuurlijke betrokkenheid van waaruit ik met je kan meedenken en kan faciliteren wat nodig is voor jou.

Ik geloof dat wij allemaal de antwoorden op al onze vragen reeds in ons dragen. Soms hebben we alleen wat hulp nodig om daar toegang toe te krijgen. Ik probeer je naar die plek te begeleiden, zodat we van daaruit samen kunnen werken naar de oplossing.

Wat ik mooi vind aan dit werk is dat het je hart opent voor een veel diepere stroom van voelen en ervaren van jezelf en het leven. Het verbindt je met je eigen hartskwaliteit en kan dat tot in de verfijning verdiepen. Het heeft mij persoonlijk heel veel opgeleverd aan het voelen van diep geluk, vreugde, liefde, dankbaarheid en vervulling. Het maakt mij heel blij om dit met anderen te kunnen delen en op deze manier bij te dragen aan het vergroten van de hartskwaliteit op aarde!

In de aanloop naar het opzetten van mijn praktijk heb ik ik mij verdiept in o.a. familieopstellingen, gestalttherapie, mindfulness en de RajaYoga-filosofie. Mijn studie geschiedenis (UvA) sluit aan bij die diepe interesse naar de drijfveer van mensen. En uiteraard heb ik de opleiding tot Life Alignment practitioner afgerond. Momenteel ben ik bezig met het behalen van de Advanced Practitioner modules.

 

uil-wolk-los-copy

 


Belight is een praktijk voor therapie en coaching voor zowel volwassenen als kinderen. De praktijk is gevestigd in het hart van ’t Gooi op de grens van Blaricum en Huizen en is geopend op werkdagen van 9:00 uu -14:00 uur. Het is ook mogelijk een afspraak te maken in de avonduren, neem daarvoor contact op. 

 

 

 

Anderen over Belight:

“Oermoeder, was wat ik dacht. Ik voelde me in de liefdevolle zorg van de oermoeder die me aanspoorde tot (zelf)reflectie en geduldig wachtte tot ik tot het inzicht zou komen waar zij al lang achter was”.

“Heel kenmerkend voor jou en jouw behandelingen vind ik altijd dat je heel wijs bent en geduldig wacht totdat de klant met behulp van jouw vragen zelf conclusies trekt. Je hebt veel psychologisch inzicht, daar loop je niet mee te koop, maar ik merk het altijd in je benadering. Sommige zaken spreek je niet direct uit, maar houd je in je achterhoofd en zo benader en bevraag je je clienten. Daar spreekt veel inzicht en wijsheid uit. Ook ben je mild in je oordeel (wijs) en blijf je open minded, dus niet veroordelend,  en geduldig  Je werkt heel intuitief en daardoor stroomt de behandeling ook…Betrokken, wijs, geduldig….open, warm, supportive…intuitief…. professioneel….”

” Warm. Geduldig. Verhelderend. Bij Sanne voel je je eenvoudig op je gemak om met een, voor mij, onconventionele methode tot verhelderende nieuwe inzichten en stappen te komen. Aanrader voor iedereen die met een verfriste blik de toekomst in wil kijken! “