Over Belight

IMG_1006

Belight is Sanne Jaspers. Samen met mijn lief Daniël en onze twee kinderen (dochter Robin en zoon Jonas) wonen we in Huizen.

Ik geloof dat wij allemaal de antwoorden op onze vragen reeds in ons dragen. Ons lichaam draagt alle herinneringen uit ons leven met zich mee. Soms hebben we alleen wat hulp nodig om daar toegang toe te krijgen. De methodes waarmee ik werk zijn zeer verfijnd en krachtig. Ze zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis uit oost en west. Het maakt heel concreet waar je op vast loopt en je krijgt rake inzichten in je overlevingsmechanismen waardoor deze minder vat op je krijgen. Tranformatie is dan niet iets waar je over hoeft na te denken, het gebeurt gewoon! Het is zo logisch en tegelijk zo magisch! Je begrijpt, ik doe dit werk met heel veel passie en inspiratie!


Kom langs, bevrijd jezelf van oude patronen en word wie je altijd al was! 

In de aanloop naar het opzetten van mijn praktijk heb ik ik mij verdiept in o.a. familieopstellingen, gestalttherapie, mindfulness, de RajaYoga-filosofie en Life Alignment. Mijn studie geschiedenis (UvA) sluit aan bij die diepe interesse naar de drijfveer van mensen.  Momenteel ben ik bezig met het behalen van de Advanced Practitioner modules van Life Alignment en volg ik de opleiding “De psychologie van Lichaamstaal” bij Buro van Laar.

Veiligheid, betrokkenheid en helderheid zijn speerpunten die ik belangrijk vind bij de begeleiding van jouw proces. Het creëren van een veilige omgeving, zodat je voelt dat je open en kwetsbaar mag zijn. Ik bezit een natuurlijke betrokkenheid van waaruit ik met je kan meedenken en kan faciliteren wat nodig is voor jou. Helderheid om de signalen en patronen op te pikken uit je verhaal, zodat ik die aan je kan spiegelen en we samen kunnen toewerken naar bevrijding van de disbalans.

Belight is een praktijk voor bevrijding voor zowel volwassenen als kinderen. De praktijk is gevestigd in het hart van ’t Gooi  en is geopend op werkdagen van 9:00 uu -14:00 uur. Het is ook mogelijk een afspraak te maken in de avonduren, neem daarvoor contact op. 

 

 

Wat je overkomt in het leven, kun je niets aan doen. Hoe je ermee omgaat, daarin zit een keuze.  – mijn vader