Ervaringen

Verhalen van anderen geven altijd een beter beeld over wat je te wachten staat bij een behandeling of de effecten ervan, dan wat ik je erover kan vertellen. Daarom ben ik de mensen die hieronder hun verhaal hebben achter gelaten dankbaar voor het delen van hun ervaring. Ik hoop dat het je een goed beeld geeft over wat een Life Alignment behandeling kan betekenen.
Mocht je meer willen weten of nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Belight.

TRAUMATISCHE ERVARING MOEDER EN DOCHTER
Ik ben bij Belight geweest voor een behandeling voor mijn dochter en voor mijzelf. Wij hebben samen een traumatische ervaring meegemaakt en waren daar allebei door van slag geraakt. Na de behandeling kwam mijn dochter rustiger over, alsof er een last van haar schouders was gevallen. De inzichten die ik na het gesprek over de behandeling kreeg, heb ik goed kunnen gebruiken in de 1 op 1 gesprekjes en in de omgang met mijn dochter. Ik merkte dat ik mijzelf nog beter in haar manier van ervaren en denken kon verplaatsen.
Ik zou deze behandeling absoluut aanbevelen aan ouders die worstelen met gedrag van hun kind! Het opent een deur naar de gedachten en gevoelens van jouw kind. Het geeft meer inzicht/ duidelijkheid over zijn/haar belevingswereld, waardoor je ook zelf ná de behandeling jouw kind kunt blijven begrijpen en helpen. Sanne weet dit dmv vragen duidelijk te krijgen. Hierin investeert ze veel tijd en geduld.
Bij mijn eigen behandeling werden bepaalde gevoelens duidelijk. Hierdoor kon ik de juiste beslissingen nemen om mijn leven aangenamer te maken. Ook werd mijn denkpatroon duidelijker voor mijzelf, zodat ik ook mijzelf beter begrijp.
Sanne is een rustig en fijne persoonlijkheid. Zij helpt zonder oordelen en stelt zich open voor elke situatie. Ze is rustig, open en begripvol. Al deze eigenschappen zijn prettig. Hierdoor voel je je op je gemak en zijn er geen belemmeringen om je open te stellen tijdens de behandeling.
Anoniem moeder en dochter(8), Utrecht

 

CONTACT KWIJT MET EIGEN WENSEN EN DROMEN
Belight heeft met me meegelopen op de route naar meer energie en het vinden van mijn ware ik. Mijn innerlijke bron van energie en mijn ware ik waren diep weggestopt achter vooroordelen en ingesleten patronen. Ze heeft op een warme, geduldige en niet-oordelende manier de blokkades helpen op te lossen. Tijdens de balances weet ze snel door te dringen tot de kern van de blokkades om samen te werken aan het wegnemen ervan. Ik voel me bevrijd en bruis van energie! Sanne, bedankt!
Mark – Financieel consultantBOOS EN OPSTANDIG GEDRAG BIJ ZOON
Mijn middelste zoon van vijf jaar was steeds vaker boos en verdrietig. Hij heeft een sterk karakter en was af en toe moeilijk te hanteren, zowel thuis als op school. Sanne heeft toen een behandeling aan mijn zoon gegeven. We hebben samen de uitkomsten van de healing besproken. Sanne gaf me een beschrijving van mijn zoon en zijn problemen die ‘spot on’ waren. Toen ik daarna mijn zoon van school haalde was hij als een blad aan een boom omgeslagen. Hij was zijn eigen liefdevolle zelf weer. Ik werd platgeknuffeld en hij had honger als een paard. Sindsdien merk ik dat de enorme woede en onmacht verdwijnen. Met de uitkomsten van de healing van Sanne kan ik op het opvoedpad met mijn zoon verder. Ik weet waaraan we werken en zie elke dag resultaat. Het belangrijkste is voor mij dat hij veranderd van een boze opstandige naar een gelukkige en enthousiaste kleuter.
Beatrijs en Lieuwe (5), Huizen

 

PERSOONLIJKE BLOKKADES
I am so grateful to Sanne for the Life Alignment Balances I received.  I had no idea what to expect as I lay on her table as she used her wonderful magic techniques to uncover some lost memories from my past that were still clearly holding me back in the present. I use the word ‘magic’ as the techniques are like nothing I have ever experienced in other healing modalities in that they manage to quickly pinpoint the cause of the stress and are able to release it just a fast.  Sanne as a practitioner is patient, intuitive, loving and full of compassion.  She immediately puts you at ease and is able to guide you through your healing journey with clarity and understanding.  It is extremely hard to explain what happens during a Balance so I would say just experience it for yourself, but I guarantee there will be big shifts, surrender, release, healing and miracles on a physical, spiritual and mental level!! If you feel like you are being held back in life in some way or that you want to change your life for the better then book an appointment – I promise you Sanne will align your life so you can be living with courage, joy, happiness and abundance.
Katey Roberts – Reiki master en Kundalini yoga teacher

 

HOOGGEVOELIGE DOCHTER EN ONBENOEMBAAR PROBLEEM BIJ MOEDER 
De reden dat ik bij Sanne kwam had in eerste instantie te maken met mijn eigen strubbeling na het overlijden van mijn ex-man. Er was iets wat mij tegenhield om vooruit te gaan in mijn leven, maar waarmee ik elders geen hulp kon krijgen. Ik kon zelf ook niet goed de vinger erop leggen wat dat “iets” nou was. De behandeling bij Sanne heeft mij veel inzicht gegeven. Ik ben op een andere manier naar mijn “probleem” gaan kijken. Het gaf mij de kracht om door te gaan en dingen van een positieve kant te bekijken. Na de behandeling ben ik rustiger en geduldiger geworden en kon ik mijn situatie beter overzien door er anders naar te kijken. Ik kan een behandeling aanraden, want het is heel ontspannend en super goed voor je zelfinzicht. Ook de combinatie behandeling ouder-kind vind ik een goed idee. We zijn als ouders tegenwoordig zo druk met alles, en we moeten zoveel. Het is goed om de tijd te nemen om bewust met jezelf en je kinderen om te gaan.
De behandeling voor mijn dochter volgde op die van mijzelf. Ze had af en toe buien waarbij ze volledig verkrampte, boos kon zijn en niet meer te bereiken was. Na de behandeling was ze veel rustiger en beter in staat zichzelf uit te drukken. Ook omdat ik, door de inzichten die ik had opgedaan, anders met haar omging, haar benaderde vanuit een beter  begrip over hoe zij de dingen ervoer en beleefde. Sanne benoemde zoveel dingen van mijn dochter die ze niet kon weten zonder haar goed te kennen. Heel bijzonder dat dat kan. Het heeft ons allemaal meer rust gegeven. Heel prettig! Sanne werkt op een kalme en rustgevende manier, wat ik als erg prettig en ontspannen ervaarde. Sanne is niet opdringerig, maar laat een ander juist praten en reikt hier en daar een handvat aan om de ander zelf tot oplossingen te laten komen. Fantastisch!
Moeder en dochter (toen 5), Midden-Nederland

 

FYSIEKE EN EMOTIONELE STRUBBELINGEN
Ben je moe, angstig, depressief of heb je lichamelijke klachten die niet door je arts worden ontdekt? Doe een balance (of meer dan één). Elke balance brengt je meer inzicht in de blokkades die je verhinderen zo te functioneren als je zou willen. Blokkades die zich gedurende je hele leven hebben opgebouwd.  In een balance van ca anderhalf uur komt er meer op tafel dan een psycholoog in vijftien sessies voor elkaar krijgt.  En er worden niet goed functionerende organen benoemd, die direct gerelateerd zijn aan de mentale inbalans. Organen die bij een standaard doktersonderzoek over het hoofd gezien worden. Het mooie van een balance is dat je de sessie afsluit met je eigen beeld van hoe jij het anders gaat doen.
Anoniem, schrijfster, Gelderland

It’s never to late to have a happy childhood – Tom Robbins