Astrologie Opstellingen van de Drie Lichten

 

In samenwerking met Marian Bosch, astrologe en tarotiste hebben wij een prachtige module ontwikkelt waarbij je op heel diep niveau oude patronen loslaat. De module bestaat uit twee sessies.

De eerste sessie is een astrologie reading van je zon, je maan en je ascendant. Deze drie elemente staan heel dicht bij jou als persoon. De zon gaat over wie je werkelijk bent. De maan gaat over je gevoelswereld en de ascendant gaat over hoe je naar de buitenwereld toe bent en gezien wordt. Tijdens de sessie krijgt je te horen waar jij op vastloopt en hoe dat gebeurt. Puzzelstukjes zullen op hun plek vallen en je krijgt nieuwe inzichten over jezelf.

De tweede sessie is een opstelling van de drie elementen. De werking van de patronen komt dankzij de opstelling goed tot uitdrukking. Het blijkt een heel krachtige en effectieve manier om verandering te bewerkstelligen. Je zult gaan ervaren hoe je vastloopt en kunnen onderscheiden welke gedachten en gevoelens bij welk element horen. Je ontvangt heling, inzicht en een betere samenwerking met jezelf.

Waarom kijken we naar de zon, de maan en de ascendant?

We hebben gekozen om ons vooral te richten op deze drie elementen uit je horoscoop, omdat ze heel veel zeggen over jou. Ze vertellen je over je dieperliggende drijfveren, over je emoties en gevoelens en over hoe je de dingen aanpakt. 

Zon, maan en ascendant noemen ze ook wel de 3 grote lichten van lichaam,geest en ziel. 

Samen schijnen ze via jouw essentie de wereld in. Onze opgebouwde patronen en overlevingsmechanismen vertroebelen vaak onze ware aard of laten ons buiten proportioneel reageren op ogenschijnlijk kleine voorvallen. Hierdoor verliezen we de kwaliteit van deze drie elementen uit het oog. 

Voor wie echt toe is aan verandering en een doorbraak!

Waar betekent de zon, de maan en de ascendant?

De zon staat voor zelfrealisatie. Wie ben ik, als ik volledig in mijn kracht sta. De zon geeft richting aan je leven en zijn je diepste drijfveren.

De Maan vertelt je over je gevoelens en je emoties. Hoe je je gevoelens beleeft, gekoppeld aan je herinneringen en overtuigingen hierover. Het is ons levenslustige en intuïtieve deel. Het gaat over hoe we onszelf leren waarnemen. Het is ons contact met het onderbewustzijn en herinneringen via beeld en symboliek. Niet zelden ook ons kritische deel.

De Ascendant is onze presentatie aan de wereld en hoe wij de wereld ervaren als we nieuwe dingen aangaan of nieuwe mensen ontmoeten. De zon en de maan komen gekleurd door dit element naar buiten toe. De ascendant geeft vorm aan hoe anderen jou zien.