Trajecten – Healing Journey

Love Your Body gaat erover om de wijsheid van je lichaam weer te leren kennen. Alle antwoorden zijn in jezelf te vinden en jouw lichaam geeft altijd signalen af over wat het beste is voor jou. Bij Belight leer je deze signalen weer (her)kennen en ernaar te handelen. Bij Belight kun je werkelijk thuiskomen in jezelf.

Bij Belight heel je oude wonden en maakt daarmee de kracht, vreugde, wijsheid, liefde en sensualiteit die onderdrukt zijn geraakt weer vrij.

We werken aan de drie grote pijlers: Oorzaak – Mindset – Self Care

Losse sessies
Een losse sessie duurt anderhalf uur en deze kunnen zo vaak ingepland worden als nodig is. Dit doen we in overleg met elkaar. De sessies bestaan uit holistische therapie -en healing. Buiten de sessies om ben ik beschikbaar voor vragen en ondersteuning. 

 

Healing Journey – 6 of 12 maanden
Een Healing Journey is een traject van een (half) jaar waarin we toewerken naar een nieuwe mindset, een nieuwe manier van in het leven staan. Je krijgt een op maat gesneden programma waarbij we werken aan heling van oude wonden, het doorbreken van patronen die je niet meer dienen en het versterken van de kwaliteiten die je hebt. 

Bij Belight is een uitgebreide “menukaart” met therapie, mindfulness oefeningen, werken met specifieke “moeilijke” emoties zoals boosheid en een scala aan opstellingen. In een periode van een (half) jaar spreken we regelmatig af en werken we gericht toe naar jouw doel. 

We beginnen met het maken van een persoonlijk plan. We bepalen een intentie en een doel waar we naartoe werken. We stemmen elke keer af hoe het gaat en wat er nodig is. Je ontvangt geleide meditaties waar nodig en oefeningen die je met specifieke stukken kunnen helpen. Tussen de afspraken door ben ik bereikbaar voor ondersteuning. 

Voor wie?
Sommige mensen willen graag in korte tijd intensief aan zichzelf werken. Dit kan zijn na een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding, een ziekte of een burnout. Andere mensen zijn hun patronen simpelweg zo beu dat ze er vol voor willen gaan om dingen echt te veranderen!

 

Verschil losse sessie of een journey?
Het verschil met losse sessies die we per keer opnieuw inplannen, is dat we tijdens dit traject de agenda van tevoren inplannen zodat jouw groei en heling een prioriteit worden. Het verschil zit in de commitment die we aangaan. Als we losse sessies doen dan ben ik natuurlijk ook betrokken en verbonden aan jouw proces, maar dan kijken we per keer wat zich aandient.  Als we een traject aangaan, dan is er een duidelijk doel waar we naartoe werken en is er een plan dat we volgen, dat helemaal op maat is gemaakt. Er is meer focus en ik ga me meer met je “bemoeien” ..op een goede manier ;-).

We gaan dieper in op bepaalde thema’s waar je tegenaan loopt en daar ontvang je specifieke opdrachten voor die je verder kunnen helpen in je ontwikkeling. We nemen de tijd om jouw zelfkennis te vergroten en je dagelijkse routines zodanig aan te passen dat je een gezonde lifestyle opbouwt. Denk aan mindset, voeding, beweging, midnfulness, coaching, astrologie, opstellingen, innerlijke kindwerk, dramadriehoek, omgaan met emoties en meer.

Ik wordt het meest blij van iemand zien floreren! Daarom werk ik zo graag met een traject, dan gaan we namelijk echt naar een doel werken. Om na afloop iemand in haar kracht te zien en hoe bepaalde dingen zijn overwonnen zijn voor mij goud waard. 

 

Welke traject past bij mij?
Dit is een vraag die we samen kunnen onderzoeken in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De keuze is afhankelijk van je hulpvraag, je behoefte en de ruimte in je dagelijkse leven. Uiteraard ben je welkom om eerst een of meerdere losse sessies te ontvangen voordat je een keuze maakt.

 

Wel eng, zo’n investering…
Dat begrijp ik. Daarom is het mogelijk om een losse sessie of een instaptraject te doen.
Zodoende kun je ervaren wat onze samenwerking voor je doet zonder vast te zitten aan een lange termijn commitment.  Tegelijk levert het je een waardevolle transformatie op. Als je daarna kiest voor een langer traject wordt het bedrag in mindering gebracht.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat de beste optie is voor jou.

Tarieven

Sessies zijn ook online te doen. 

Product Informatie  Prijs 
Losse sessie 1,5 uur holistische therapie en coaching gericht op jouw specifieke hulpvraag 120,-
Pakket 3 sessies 3 x 1,5 uur holistische therapie en coaching gericht op jouw specifieke hulpvraag 360,-
Pakket 6 sessies 6 x 1,5 uur holistische therapie en coaching gericht op jouw specifieke hulpvraag 720,-
1/2 jaar traject 6 maanden holistische therapie en coaching in een persoonlijk op maat gemaakt plan gebaseerd op jouw hulpvraag. 2500,-
1 jaar traject 12 maanden holistische therapie en coaching in een persoonlijk op maat gemaakt plan gebaseerd op jouw hulpvraag. 5000,-
Astro-Opstelling Een astrologie reading plus een opstelling over jouw zon, maan en ascendant. De manier om door patronen heen te breken! 175,-

*Alleen bij losse sessies gelden de volgende afspraken:
– Bij sessies die langer duren dan anderhalf uur wordt 1,- euro per minuut in rekening gebracht.
– Bij annuleren van een afspraak binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Bij een Healing Journey is alles inbegrepen en worden er geen extra kosten in rekening gebracht. 

Veelgestelde vragen

Kunnen mannen ook terecht bij Belight?

Jazeker. Mannen kunnen sessies doen bij Belight. Meerdere mannen zijn geholpen door de werkwijze van Belight. Het enige is dat de workshops en de Healing Journeys meer gericht zijn op vrouwen. Dat betekent niet dat ik open sta om dit traject ook aan te gaan met mannen. Welkom juist!!

Wat is Life Alignment?

Life Alignment is een healing systeem dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het is ontwikkeld door Jeff Levin en er zijn practitioners over de hele wereld aan het werk met deze prachtige methode. Het combineert moderne Westerse kennis van heling met die van Traditionele Oosterse geneeswijzen. Het is een holistische aanpak waarbij oude trauma’s worden geheeld en je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau in een nieuwe homeostase wordt gebracht. Effectief, krachtig, liefdevol en magisch leuk!

Ik zou graag een sessie met mijn kind willen doen, kan dat?

Dat kan. Belight werkt graag met kinderen. De thema’s van kinderen liggen vaak dicht bij de thema’s van de ouders. Kinderen reageren vaak goed op deze behandelingen en ouders krijgen vaak een dieper inzicht en begrip voor het gedrag van hun kind. Hierdoor kunnen ze hun kinderen beter begeleiden. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kunnen we kijken of we met het kind zelf werken of via een van de ouders.

Wat is een astro-opstelling?

Een astro opstelling is een module die ik ontwikkeld heb samen met Marian Bosch. Zij is al meer dan 20 jaar werkzaam als astrologe. De module bestaat uit twee sessies. De eerste sessie is een astrologie reading van jouw zon, maan en ascendant. Marian vertelt je over de werking van deze elementen en je leert hoe en waarom je blokkeert. Deze drie elementen staan heel dicht bij ons als persoon, zodoende zijn bepaalde patronen heel normaal voor je geworden. Alsof het er bij hoort. Maar je wordt er niet echt gelukkig van. Met deze sessie krijg je inzicht in de oorzaak van deze patronen.
De tweede sessie is een opstelling van deze drie elementen. Je gaat daadwerkelijk ervaren wat ieder element bij je losmaakt. Je kunt gedachten en gevoelens gaan onderscheiden waardoor het makkelijker wordt om ze te herkennen in je dagelijkse leven. Daarnaast ontvang je heling bij ieder onderdeel, waardoor je patronen tijdens de opstelling doorbreekt en transformeert. Je komt in de harmonie te staan met je elementen en gaat de kracht en kwaliteiten zien die ze je te bieden hebben. 

Wat is het verschil tussen een losse sessie en een traject?

Het verschil zit in de commitment die we aangaan. Als we losse sessies doen dan ben ik natuurlijk ook betrokken en verbonden aan jouw proces, maar dan kijken we per keer wat zich aandient.  Als we een traject aangaan, dan is er een doel waar we naartoe werken en is er een globaal plan. Er is meer focus op jouw helende reis. We plannen de afspraken allemaak van tevoren in en je krijgt wat je nodig hebt om tot jouw doel te komen. Er zal extra materiaal voor je zijn om oefeningen in te maken of een speciaal op maat gemaakte workshop. Mijn doel is om jouw naar dat hogere plan te tillen.

Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Als je op deze vraag klikt is dat waarschijnlijk omdat je interesse is gewekt. Vaak is dat een signaal van je lichaam dat je herkenning vindt. Mocht je twijfelen voel je dan welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Het lijkt mij leuk om je te ontmoeten.