Workshop

Belight organiseert regelmatig workshops met een ander thema zoals visionboard maken, innerlijke criticus versus innerlijke wijze vrouw, lichaam/chakra’s in balans, het schilderen van icoontjes en meer. Zie de agenda hieronder voor de eerstvolgende workshops.

Alle activiteiten zijn gericht op dichter bij jezelf komen te staan met plezier en diepgang.
Ik nodig ook andere vrouwen uit om hun kennis te delen, zoals gezonde kookworkshops, een les cross fit voor vrouwen, een zweethut ceremonie en meer. Zo hebben we een beauty workshop gehad en werk ik samen met een astrologe. Lees daarover meer hieronder.

Agenda

 • Oktober – workshop Innerlijk Kind Helen.
  Het innerlijke kind is een deel van jezelf dat op slot is gaan zitten. Dat niet gezien, gehoord, erkend of gevoeld is. Die delen van jezelf zitten nog vast in je lichaam. Dit zijn de stukken waarop je wordt getriggerd, waardoor je in fight-flight-freeze-fawn gaat. De stukken waar je zelf ook een beetje van weg loopt. Vaak projecteren we deze behoeften op andere mensen. De kracht en vrijheid zit erin om je eigen innerlijke ouder te worden. Om je innerlijke kind te kunnen zien, horen, voelen, erkennen en steunen. Het mooiste is dat jij als geen ander weet wat het kind nodig heeft. Tijdens deze workshop leer je hoe je contact kunt maken met je innerlijke kind en wat je kunt doen om je kind te geven wat het nodig heeft.
  Datum: oktober/november
  Tijd: 1 dag
  Locatie: Huizen
  Bijdrage: 95,-
 • Januari ’24 Chakra Alignment – workout voor je chakra’s
  We hebben 7 kwaliteiten centra, die bekend staan als de chakra’s. Deze 7 centra zijn bepalend voor hoe lekker jij in je lichaam zit. De meeste van ons hebben een chakra die dominant is en eentje die wat onderdrukt is. Aangezien ze allemaal met elkaar samenwerken heeft de werking van ieder chakra invloed op de anderen. Tijdens deze 7 daagse training gaan we ieder chakra behandelen. We staan stil bij de polariteiten van ieder chakra, de valkuilen en de manier om je chakra’s weer op te laden. Je gaat je chakra’s leren voelen en hoe je ze in balans kunt brengen. Geef je chakra’s een workout en laat je energie weer lekker stromen!
  Datum: start januari/februari
  Tijd: 7 zaterdagen
  Locatie: Huizen
  Bijdrage: 650 Euro

 

Retreat

In 2024 zal er een retreat komen die ik organiseer en faciliteer samen met Marian Bosch. Samen geven wij astro-opstellingen. Lees daarover meer hieronder.
De retreat zal een combinatie zijn van astrologie, innerlijk kind werk, opstellingen, dans en lekker eten. Jouw zon maan en ascendant staan centraal.

Astro-Opstelling Zon Maan Ascendant

In samenwerking met Marian Bosch, astrologe en tarotiste hebben wij een prachtige module ontwikkelt waarbij je op heel diep niveau oude patronen loslaat. De module bestaat uit twee sessies.

De eerste sessie is een astrologie reading van je zon, je maan en je ascendant. Deze drie elemente staan heel dicht bij jou als persoon. De zon gaat over wie je werkelijk bent. De maan gaat over je gevoelswereld en de ascendant gaat over hoe je naar de buitenwereld toe bent en gezien wordt. Tijdens de sessie krijgt je te horen waar jij op vastloopt en hoe dat gebeurt. Puzzelstukjes zullen op hun plek vallen en je krijgt nieuwe inzichten over jezelf.
De tweede sessie is een opstelling van de drie elementen. De werking van de patronen komt dankzij de opstelling goed tot uitdrukking. Het blijkt een heel krachtige en effectieve manier om verandering te bewerkstelligen. Je zult gaan ervaren hoe je vastloopt en kunnen onderscheiden welke gedachten en gevoelens bij welk element horen. Je ontvangt heling, inzicht en een betere samenwerking met jezelf.

Voor wie echt toe is aan verandering en een doorbraak!
Neem contact op om een afspraak te maken.