3-Daagse

Opdracht 3: Self Care

Welkom bij alweer de laatste oefening van deze gratis mini training.
Je hebt al contact gemaakt met acceptatie en dankbaarheid. Deze derde en laatste oefening gaat over Self Care.

Als we met grote doelen en idealen aan een dieet beginnen of ons inschrijven bij de sportschool vallen we vaak na een paar dagen of weken weer in onze oude patronen. Het dieet belandt in de prullenbak en je sponsort de rest van het jaar de sportschool. We’ve all been there! 

Of als je vindt dat je pas rust mag nemen nadat je de to do lijst volledig hebt afgewerkt dan kom je eigenlijk nooit tot rust. To do lijstjes kunnen eindeloos doorgaan en soms lijkt het fijn om met veel energie de lijstjes af te tikken. Maar wat als je over de grens heen bent gegaan zonder dat je het doorhad? Wanneer komt de man met de hamer?

Vandaag gaan we het anders aanpakken! Ik geloof in het zetten van kleine overzichtelijke stapjes. Ze geven je een gevoel van plezier en voldoening. Zo houd je het langer vol. En van het ene kleine stapje zet je een volgend klein stapje. Dan worden de stapjes wat groter en voor je het weet heb je een nieuwe lifestyle voor jezelf opgebouwd waar je je vitaal en goed bij voelt.

Ben je er klaar voor om te ontdekken welke stapjes jij kunt zetten om lekkerder in je vel te komen? 

Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat je 10 minuutjes ongestoorde me-time hebt. De Self Care is begonnen 😉 

Bij het programma “Love your Body” zogen we voor een optimaal Self Care plan voor jou. Je zult voor jezelf kunnen zorgen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wil jij deze Pure Bliss in je leven gaan ervaren? Kijk hier.