Break the Barrier

Ik ben geboren in het huis van mijn grootouders, in dezelfde kamer en hetzelfde bed waar mijn moeder in geboren is. In het licht van vrouwenthema’s en negatief body image, kan ik de humor inzien van deze link met mijn oma en mijn moeder. Mijn vrouwenlijn liep namelijk niet over van zelfliefde en een positief zelfbeeld. Zoals ik in de loop van mijn leven achter zou komen…

Op mijn veertiende kwam er een sterk gevoel bij me op: bij mij houdt het op! Ik breek met de negatieve en ondermijnende patronen. Het heeft veel innerlijk werk gekost om door de zelfhaat, angst en onzekerheden te breken die ik vaak voelde. 

Daarom kan ik anderen goed begeleiden. Ik ken de pijn en het donker. Maar ik ken ook de liefde en het licht. Ik heb geleerd dat het licht van binnen altijd sterker is dan het duister dat je voelt! 

Shine Your Light

De naam Belight komt voort uit het idee dat we allemaal een licht in ons hebben dat wil shinen. Soms kunnen we er niet zo goed contact mee maken. Dan lijkt het alsof het er niet is. Belight wil voor jou dat lichtje zijn dat met je meewandelt, zodat jij jouw eigen licht weer kan vinden.

Onderweg ben ik er om je bij de essentie te houden, om zin van onzin te onderscheiden, om te helpen verbanden te zien, waardoor jij tot inzichten komt die je verder helpen.

Ik ben er om je weer in contact te brengen met wie jij ècht bent.

 

Over Sanne

Het willen breken met ondermijnende familiepatronen dat ik op mijn veertiende heel sterk voelde, wordt heel mooi gespiegeld in mijn eigen moederschap. Mijn twee kinderen laten me herhaaldelijk zien waar ik nog vastloop in oude patronen en het is prachtig om dankzij hun meer liefde beschikbaar te maken. Voor hun, en daardoor ook voor mijzelf.
Naast moeder zijn ben ik in het dagelijkse leven bezig met mijn favoriete sport ever: cross fit. Omdat ik veel sport ben ik ook bewust bezig met voeding. Ik noem mijzelf een flexa-vegan, dus ik eet zoveel mogelijk plantaardig. Dat lukt me niet altijd, want kaas en melkchocolade… Ik vind het leuk om te koken, schilderen, buiten te zijn en te genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Na mijn studie geschiedenis ben ik bij een training-en coachingsbedrijf, Yumanix, in contact gekomen met mijn passie voor holistische coaching. Ik heb dat uitgebreid met een opleiding bij Life Alignment, waar ik gecertificeerd Advanced Practitioner van ben. Ik heb hier tevens een opleidingstraject voor opgezet in NL. Daarnaast heb ik me verdiept in familie opstellingen, heb ik een opleiding lichaamsgericht werken (De psychologie van het lichaam) en een Raja Yoga docentenopleiding voltooid. Sinds 2013 run ik mijn praktijk Belight.  Are you ready to Be Light?