“Love your Body” Programma

Wil jij van je negatieve zelfbeeld af en meer van jezelf gaan houden?
Je zelfverzekerd en sterk voelen?

Het Love Your Body programma gaat erover weer in contact te komen met de wijsheid van je lichaam. Om jezelf als uitgangspunt te hervinden. Om te leren voelen wat jij nodig hebt en waar je grenzen liggen. De grootste vrijheid in het leven is om jezelf te kunnen zijn. Om jouw waarheid te kunnen leven. Niet voor een ander, voor werk of omdat je denkt dat het zo hoort. Maar vanuit de heerlijke vrijheid van het kennen van jezelf. Dat is waar Belight’s Love your Body om gaat.

Liefde voor jezelf komt voor een groot deel uit accepteren van wie je bent. Een mens met een verhaal, met wat gebreken en met prachtige kwaliteiten. Zelfkennis is een sleutel naar acceptatie en bij Belight gaan we kijken naar jouw verhaal. Wat heeft je gevormd, waarom loop jij vast? En vooral hoe kom je daaruit vrij zodat je niet meer handelt vanuit oude overtuigingen, maar vanuit jouw eigen bron. 

Het is tijd om jouw leven te gaan leiden vanuit vreugde, vertrouwen en een goede dosis zelfliefde!

Na het programma kijk je op een andere manier naar jezelf

N

Je kunt vriendelijk en positief over jezelf denken.

N

Je zult keuzes kunnen maken vanuit jouw innerlijke wijsheid.

N

Je zult je zachter en liefdevoller voelen.

N

Je voelt je zelfverzekerd en sterk.

N

Je hebt draagkracht ontwikkelt om met stressvolle situaties om te gaan.

N

Je zult leren signalen herkennen die je lichaam geeft over wat goed voor je is en wat niet.

N

Let’s bring fun and sexy back!

Wat gaan we doen tijdens het programma?

U

Oorzaak

We gaan onderzoeken wat de bron is van je onzekerheid en we gaan deze opruimen! Zodat wat in je verleden is gebeurd, geen negatieve invloed meer heeft op de keuzes die je maakt in het heden.

Mindset

Gemiddeld genomen hebben we per dag we 60.000 gedachten waarvan 80 % negatief is. We gaan de spiraal van negatieve denken veranderen naar een vriendelijke en liefdevolle mindset.

SELF CARE

We gaan kijken hoe jij op een gezonde en vitale manier in het leven kan staan. We kijken niet alleen naar het fysieke lichaam, maar ook naar je emotionele, mentale en spirituele gezondheid. We ontdekken welke Self Care routines het beste bij jou passen. 

Meer power

Voel jij dat er meer in jou zit dan eruit komt? En wil jij graag door dit ondermijnende patroon breken? Dit programma is er om jou in je kracht te zetten. Door meer zelfliefde en zelfzorg in je leven toe te laten verandert ALLES in je leven. Je relaties met vrienden, familie, kinderen, partners, school, werk, hobbies. Alles! Het leven krijgt meer betekenis, diepgang en JOY!

Haal meer uit een traject!

Ik wil jou helpen het optimale uit jezelf te halen! Daarom werk ik het liefste in de vorm van een traject van een bepaalde periode. Dit creëert een serieuze commitment van ons allebei die ervoor zorgt dat we bergen kunnen verzetten.

Het is een innovatieve en holistische manier van therapie en coaching waarbij we in een periode van 6 of 12 maanden intensief gaan samenwerken aan de reset van jouw oude programma’s en een nieuwe lifestyle creëren die helemaal bij jou past.

Er zijn meerdere mogelijkheden waarop dat vorm kan krijgen. Dat kunnen we samen bepalen. 

  • We beginnen met het helder krijgen van je knelpunten en hulpvraag.
  • Je ontvangt een persoonlijk op maat gemaakt plan aan de hand van je doel.
  • We komen op regelmatige basis bij elkaar voor sessies
  • Er zijn diverse methodes en modules waarmee we kunnen werken, net wat voor jou nodig is.*
  • Je ontvangt van mij informatie en oefeningen voor een optimale integratie
  • Tussendoor ben ik beschikbaar voor begeleiding wanneer nodig.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat het beste bij jou past.

*Ik werk met verschillende methoden zoals Life Alignment, de Psychologie van het Lichaam, Gestaltwerk, Innerlijk Kind werk, Lichaamsgerichte therapie, Mindfulness, Meditatie en Manifestatie. Ik gebruik coachingstechnieken -en oefeningen. Ook vind ik het waardevol om kwaliteiten in kaart te brengen.

Learn to love yourself

Voel je dat het tijd is om te veranderen?